Asiakas esimerkkejä:

"32-vuotias nainen tuli hoitoon voimakkaiden alaselän ,oikean pakaran ja jalan kiputilan vuoksi. Hän oli käynyt mangeetti kuvissa jossa lannerangan L 4-5 välissä oli todettu protruusio tason välilevyn pullistuma. Hänelle oli sovittu jo leikkausaika yksityiselle lääkäriasemalle. Tutkittuani asiakkaan ja katsottuani MRI- kuvat ryhdyn hoitamaan häntä manuaalisen terapian ja Mc- Kenzie tekniikoiden avulla. Jo ensimmäisen kipu centralisoitu alaselkään eli jalka kivut hävisivät kokonaan pois. Selkä oli huomattavasti kivuttomampi. Hän kävi hoidossa vielä kaksi kertaa sillä seurauksella että leikkausaika peruttiin ja hän on saanut viettää kivutonta elämää edelleenkin"

"Asiakas oli kärsinyt pitkään päänsäyistä ja korvien tinnityksestä. Kokeilimme akupunktiota. jo toisen kerran jälkeen päänsärky oli poissa ja tinnityskin oli puolittunut"

"Asiakkaalla oli kroonisoitunut leikkauksen jälkeinen kiputila oikeassa säären etuosassa. Hän käytti voimakkaita kipulaastareita. käytimme hoitoon sähköakupunktiota. kolmen hoitokerran jälkeen hän pystyi luopumaan kipulaastarin käytöstä kokonaan"

Kinesioteippaus tukee kuntoutusta

Haluaisitko helpotusta kipuun tai kankeisiin niveliin? Kinesioteippaus on monipuolinen teippausmenetelmä, joka soveltuu erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön ja neurologisten ongelmien hoitoon ja kuntoutukseen. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kiputilat, turvotukset sekä lihastoiminnan ja liikemallin häiriöt. 

Kinesioteippaus lisää ja parantaa mm. 

  • Nivelten liikkuvuutta
  • Kehontuntemusta
  • Asennon ja liikkeen hallintaa
  • Lihastoiminnan parempaa kohdistumista
  • Verenkiertoa ja imunestevirtausta (lymfa)
  • Nivelmekaniikkaa, niveltukea ja haitallisten liikesuuntien välttämistä (esim. subluksaatio)
  • Lihastoiminnan normalisoitumista 

Teippauksessa käytetään kinesioteippiä, joka vastaa painoltaan ja paksuudeltaan ihoa. Teippi on 100 %:sta puuvillaa ja elastisuudeltaan 30–40 % venyvää materiaalia. Akryylipohjainen teippiliima ei tavallisesti aiheuta allergiaa eikä tunnu käytössä epämiellyttävältä.

Kinesioteippiä voidaan käyttää 3-5 päivästä viikkoon asti teippilaadusta, asettelusta, ihosta sekä hoidettavasta kohdasta riippuen. Teippaus ei estä suihkussa käyntiä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!