Asiakas esimerkkejä:

"32-vuotias nainen tuli hoitoon voimakkaiden alaselän ,oikean pakaran ja jalan kiputilan vuoksi. Hän oli käynyt mangeetti kuvissa jossa lannerangan L 4-5 välissä oli todettu protruusio tason välilevyn pullistuma. Hänelle oli sovittu jo leikkausaika yksityiselle lääkäriasemalle. Tutkittuani asiakkaan ja katsottuani MRI- kuvat ryhdyn hoitamaan häntä manuaalisen terapian ja Mc- Kenzie tekniikoiden avulla. Jo ensimmäisen kipu centralisoitu alaselkään eli jalka kivut hävisivät kokonaan pois. Selkä oli huomattavasti kivuttomampi. Hän kävi hoidossa vielä kaksi kertaa sillä seurauksella että leikkausaika peruttiin ja hän on saanut viettää kivutonta elämää edelleenkin"

"Asiakas oli kärsinyt pitkään päänsäyistä ja korvien tinnityksestä. Kokeilimme akupunktiota. jo toisen kerran jälkeen päänsärky oli poissa ja tinnityskin oli puolittunut"

"Asiakkaalla oli kroonisoitunut leikkauksen jälkeinen kiputila oikeassa säären etuosassa. Hän käytti voimakkaita kipulaastareita. käytimme hoitoon sähköakupunktiota. kolmen hoitokerran jälkeen hän pystyi luopumaan kipulaastarin käytöstä kokonaan"

Hoito ja kuntoutus Fysmedi toimii Joensuussa

Fysmedi tarjoaa ammattitaitoisia fysioterapiahoitoja 21 vuoden kokemuksella Joensuun Rantakylässä. Tervetuloa!

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

Yhteystiedot

Fysikaalinen hoitolaitos Hoito ja kuntoutus Fysmedi
Puronsuunkatu 1
80160 JOENSUU
Puh. 013 898 128
Fax. 013 898 128

Jyrki Räsänen
Puh. 050 355 5338
ft.fysmedi@pp.inet.fi

 

Puronsuunkatu 1, Joensuu